Se hvad andre skriver

*Behandlingen kan variere fra person til person

Blandet

 • “Jeg har det nærmest ufattelig meget bedre, ja bedre end jeg har haft i mange måneder, måske år.. har sovet dybt og godt om natten, vågner med energi, en blød og god følelse i kroppen og strækker mig uden at tænke over det – er afspændt). Føler mig glad og let til mode – uden først at skulle lave en masse øvelser, for at bygge det op. Når jeg cykler eller går, er det nu let og ubesværet og jeg kan nyde det, nyde kroppens naturlige bevægelser. Jeg har flere gange stillet ind på de billeder jeg fremkaldte i sessionen, stadig ingen udslag. Jeg har testet det på andre ting jeg har været ret ked af på det seneste, heller ingen udslag. Det er simpelthen så dejligt.! Ikke mere hovedpine heller. PS PS stabil kropsligt og mentalt, og ingen humørsvingninger eller hypersensitivity.” Jeg har lige skrevet til hende i dag den 3. januar for at spørge om det stadig virker. Hun skriver: “Om det virker?!! Fantastisk. Jeg har været rolig og ubesværet til stede i krop og hjerte siden min Havening experience.. fået min fulde sanseoplevelse og smagssans tilbage, og min evne til at meditere og forblive groundet uanset hvad der sker. Jeg har endda kunnet se film med det jeg forstod som triggers – høre om nyligt dødsfald og om menneskers barske livsberetninger fra min ro og med åbent hjerte og sind (hvor jeg tidligere skulle arbejde en del med praksisser for at være sikker) Jeg var til Nytårsfest i Tinkuy – med 40 mennesker, dvs meget energi på lyd OG ude på gaden / Tinkuy’s dørtærskel i et kvarters tid og se fyrværkeri. Har kun prøvet det een gang før i næsten tyve år. Ydermere blev der påsat ild til en bil i Struenseegade, som vi så brænde UDEN angst og uden andet end almindelig “concern”. En venindes bil stod to pladser væk og hun løb ud og flyttede den… Bagefter var hun ret rystet, jeg var helt rolig og groundet, så jeg kunne give hende akut healing på stedet.. Midt i fest og musik. Det her når uanede højder!!!”

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Jeg var meget stresset og frustreret over bla barnløshed og arbejdsgiver.
  Jeg havde meget vrede i min krop. Det gjorde mig ofte ked af det og/eller vred.
  Jeg fik bearbejdet alt det jeg kom for og fik min livsglæde tilbage og kort tid efter blev jeg gravid og mor til en skøn datter.

  Jeg har det godt og ved hvordan jeg kan hjælpe mig selv i svære/ubehagelige situationer.
  Regine er fantastisk, et smukt og sødt menneske, som med sin blide væremåde, formår at skabe et trygt miljø for terapi.
  Jeg oplevede at min stress forsvandt. Det var som om et stort viskelæder, viskede alt mit ubehag væk, – en fantastisk følelse.
  Da jeg havde så stor gavn af behandlingen, har jeg anbefalet den til mange andre.

  Tora
  P.S. Tora har nu 2 skønne børn. ❤

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Jeg gav slip på selvhadet og fandt mit indre lys.

  Det var med tungt hjerte og et alt overskyggende selvhad at jeg mødtes til første konsultation hos Regine.
  Efter kort tid begyndte Regine at banke på nogle forskellige punkter rundt omkring på min krop… så kom tårene, en blev til flere og flere blev til en mindre flodbølge. Jeg tror det er første gang jeg nogensinde har tilladt mig selv at give slip, uden at skulle undskylde for det!

  Jeg opsøgte Regine fordi mit forhold til mig selv var basseret på had, bebrejdelse og angst.
  Jeg var så paranoid og bange, at det var ødelæggende for mine sociale relationer, for mig selv og hæmmede min kreativitet og lysten til at leve.
  Allerede kort inde i konsultationen følte jeg mig mere lettet og kunne skimte et lille lys i alt det mørke der omsluttede mig…
  Det smukkeste og mest fantastiske var dog, at lyset ikke kom udefra, men dybt indefra!!! Jeg indså at jeg i mig selv og det væsen jeg er…er et lys!!! Det var så overvældende, ubeskriveligt… som at gense en elsket efter års adskillelse…

  De negative følelser kom dog lidt igen i den uge jeg ventede på at se Regine anden gang.

  Dagen kom og det gjorde håbet også!
  Vi arbejdede denne gang med skyldfølelse over at føle mig utilstrækkelig, og igen skimtede jeg lyset som denne gang blev stærkere og større.
  Dette arbejdede vi med et par gange.

  Sidste konsultation Hos Regine var den hårdeste og enormt smertefuld…men samtidig lettende.
  Det var mit selvhad!!!
  Jeg gav slip på mit skjold, på de paranoide følelser, skylden, og hadet til mig selv!!!

  Siden da, er det lille lys der første gang syntes så svagt, vokset sig større og større, nu er jeg et stort bål, som kan holde mig og alle de smukke mennesker jeg omgiver mig med, varme.

  Til andre der overvejer TFT, gør det!!! Du vil indse, at du er en ildsjæl, og dit indre bål brænder ikke ud, så længe du putter brændsof på, din selvaccept er DIT brændstof!!! Elsk dig selv, og bålet brænder evigt!!!

  Tak Regine!

  Kitt 21 år.

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Super tilfredshed med TFT-sessioner.

  På 5 sessioner har jeg opnået at give slip på en sukkerafhængighed (kager, chokolade), som havde påvirket hele mit liv meget negativt i mange, mange år.

  Udover det fantastiske i ikke mere at være styret af sukkertrangen, har jeg tabt 4,5 kg på 5 uger.

  Jeg arbejdede også med en “gammel” social fobi, og oplevede at gå til et socialt arrangement med fremmede mennesker, og have det så afslappet med mig selv og relationerne til de andre.

  Jeg var “mig selv” uden tidligere negative begrænsninger.

  Meget positiv oplevelse.

  En anden ting har været arbejdet med personlig grænsesætning. Jeg stod op for mig selv i nogle situationer, som før oplevedes meget svære, men efter TFT var det nemt.

  Det har været nogle MEGET udbyttelsesrige sessioner, hvor rigtig mange ting er faldet på plads…vigtige ting.

  Hvilket har betydet en kvalitativ meget mere tilfredsstillende hverdag.

  Mere energi, glæde, ro, handlekraft og positivt livssyn.

  Tak Regine.

  Victoria 44 år. 

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • ” – Det kan da ikke lade sig gøre…? “

  Jeg har igennem længere tid haft tendens til for højt blodtryk, men har kunnet holde det nede ved hjælp af motion, vejrtrækningsøvelser, mental afslapning og bladselleri.

  Men omkring juletid, hvor jeg havde meget travlt, gik det helt galt.

  Mit blodtryk var oppe på 180/100 så jeg gik til lægen og fik det målt.

  Det var stadig lige højt og jeg fik blodtryksnedsættende medicin.

  Jeg vil helst undgå medicin og turde ikke tage det foreskrevne pga. at der af alvorlige bivirkninger i 1 – 10 ud af 100 tilfælde forekommer bl.a. blodprop i hjertet, hjerterytmeforstyrrelser ol.

  Jeg vågede alligevel at tage ½ pille om morgenen i håb om en bedring, men det fik jeg ikke.

  I løbet af dagen målte jeg mit blodtryk flere gange og hver gang var det for højt, og jeg var til sidst ved at gå helt i panik over ikke at kunne kontrollere situationen. Jeg havde prøvet alt det jeg plejer, motion, vejrtrækning osv.. Intet hjalp.

  Sidst på eftermiddagen var det faldet lidt, men det var stadig for højt 150/100, så jeg besluttede at ringe til Regine.

  Hun guidede mig over telefonen i hvor og hvordan jeg skulle banke, og jeg kunne mærke at jeg fik det bedre. Det tog ca. 15 min.

  Efter samtalen da jeg målte blodtrykket igen var det 110/80.

  Jeg var målløs. Det kan da ikke være rigtigt, tænkte jeg og målte det igen. Det lå stadig på 110/80.

  Jeg forstår stadig ikke hvordan det kunne lade sig gøre, men sådan var det altså, for tallene taler jo for sig selv.

  Nu kontrollerer jeg blodtrykket jævnligt – det går lidt op og ned men er ikke alarmerende – og jeg har heller ikke banket siden og jeg har heller ikke taget medicin.

  Venlig hilsen Gitte 56 år

  Zoneterapeut.

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Jeg havde brug for at lufte nogle af mine indre besværligheder.
  Jeg var gået lidt i stå og kunne ikke finde retning. Følte mig klemt og trængte til én som ville lytte og være tilstede med mig. Havde det vanskeligt med nogle i familien som jeg ikke kunne komme i kontakt med.
  Det er naturligvis anstrengende når man ikke føler sig mødt og ikke ved hvad man kan gøre ved det.
  Det bevirkede at jeg følte mig tungsindig og savnede udsyn.
  Besøgene hos Regine var meget givende for mig.

  Regine var som en mor for mig og jeg følte mig totalt tryg ved hende. Bare det var særligt velgørende.
  Hun er rummelig og omsorgsfuld og det var lige det jeg havde behov for. I den atmosfære løsner meget sig og der dukker håb og mod op.

  Jeg har det meget bedre nu og er fuldt optaget af mange ting. Der er stadig forhold som kan blive forbedret, men sådan er livet, der vil altid være opgaver til os og det er fint nok. Jeg føler mig meget bedre i stand til at klare ærterne nu.

  Regine er hjertevarm, rummelig og har tålmodighed og hun er i stand til at skabe et trygt og varmt rum som altid er enormt betydningsfuldt. Det har jeg været meget taknemlig for.

  Jeg vil helt sikkert anbefale Regine til andre

  Cathrine

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Min mand har fået en kone – mig – tilbage, som jeg var engang. Glad og positiv og uden angst

  Kære Regine,

  Midt i december 2004 ringede min datter til dig, fordi hun havde set, hvor dårligt, jeg havde det – hun talte med dig, og aftalte, at jeg skulle ringe til dig – det gjorde jeg, på en dag, hvor jeg lige havde haft et panik-angstanfald og iøvrigt havde mindst to af dem om dagen – det var slemt.

  Den dag, jeg ringede til dig, havde jeg tænkt, at det var meget bedre, om jeg slet ikke mere var til i denne Verden. Jeg havde været på arbejde, jeg kører jo med Poul-Erik hver morgen i denne mørke tid, da jeg er bange for at skvatte på/med min cykel – jeg har jo en meget dårlig ryg og er opereret to gange, den ene gang p.g.a en diskusprolaps, den anden gang p.g.a. ødelagte nervebaner i venstre ben, og så har jeg samtidig fået at vide, at jeg er slidt op eller ned, der er ikke mere brusk i min rygsøjle. Jeg vil for altid have smerter, og det kan man leve med, men af og til, når man arbejder, får man lidt for mange smerter, og det har udløst mine panik-angstanfald, siger min læge.

  Første gang, vidste jeg ikke, hvad der skete med mig, jeg skulle vande mine planter, inden vi skulle besøge min fars gamle kusine i Odense, og da jeg skulle vande, blev der vendt op og ned i mit hovede, jeg fik arme, der summede, og hele min krop gjorde underligt, mit hjerte hamrede, jeg følte, at nu “dør jeg”.

  Vi tog til Odense, men jeg havde ikke en god week-end, og det var jeg meget ked af, da det så også var den første gang, jeg skulle møde min fars kusine – jeg har jo ikke ret meget familie. Hele den week-end var jeg bange for at skulle få et “anfald” igen, jeg var jo sikker på, at mit hjerte ikke var godt.

  Samme sommer tog vi til Bulgarien, Poul-Erik og jeg, og vi var der i tre dage, og så blev jeg indlagt på et hospital,fordi jeg havde det meget dårligt. Jeg fik en indsprøjte for at få mit blodtryk ned, og så fik jeg at vide, at jeg burde opsøge en læge, når jeg kom hjem. Jeg kan ikke huske ret meget fra den ferie, som varede 14 dage – jeg kan huske, at Poul-Erik har holdt meget om mig, fordi jeg hele tiden var så bange, når jeg skulle sove, holdt han om mig og sagde en masse søde ord. Jeg kæmpede jo en sej kamp for at være på “dupperne”, og jeg blev hele tiden dårlig og var bange – bange, nej, det er ikke ordet, jeg var rædselsslagen for at falde om at dø. Jeg elsker så at flyve, og da jeg var allermest dårlig i Bugarien, lovede Poul-Erik mig, at hvis jeg døde dernede, ville han få piloten til at “lette to gange” – jeg kunne faktisk ikke engang grine – selv om jeg syntes, det var sjovt. Det var jo lige en vits, jeg normalt ville grine af, og mine tanker har så været, at jeg håber fandme, at han ville gøre alvor af det. !!!

  Vi kom hjem, på vej hjem i flyet, syntes jeg pludselig, at jeg havde hævede ben, og i det hele taget så jeg forkert ud – jeg fik et anfald i flyet, ja, selvfølgelig gjorde jeg da det.

  Da vi kom hjem kontaktede jeg en læge, og jeg har så forresten et højt blodtryk, men ikke så højt, at man umiddelbart vil gøre noget ved det med medicin.

  I september tog vi til “mit” sted på Falster, hvor min gamle veninde har et sommerhus, som jeg ofte har lånt sammen med min svigerfar og P.E., og hvor jeg bare har elsket at være. Vi havde masser af proviant med, men skulle lige i Netto for at købe det sidste, og så kan jeg næsten ikke huske mere – jeg kan huske, jeg sagde til P.E.: “Jeg bliver dårlig”, og så kan jeg huske, at jeg lå på en seng på Nykøbing Falster Sygehus, hvor jeg blev hjertetestet. Jeg fik at vide, at det så ud om, at jeg havde haft en blodprop i hjertet, og næste dag fik jeg at vide, at det havde jeg ikke, og så fik jeg anfald – mange gange om dagen, jeg var på hospitalet to dage
  Da jeg kom hjem, forlangte jeg en undersøgelse hos min læge, og jeg fik en R-test, hvor jeg havde hjertemåling døgnet rundt i en hel uge – der var intet galt med mit hjerte. At få det at vide, hjalp mig i en lang periode, og så begyndte mine anfald igen – jeg stod med et barn på mit arbejde – et barn, der skulle have et camera, som jeg lige pludselig ikke kunne holde, fordi mine arme blev for tunge – ja, alle med anfald ved jo, hvordan jeg havde det. Ungen opdagede det aldrig, men jeg blev sgu bange, fordi jeg ikke kunne sige noget – jeg havde ingen stemme.

  Sådan er det kørt op og ned, jeg har ikke haft et godt sekund i mit liv i mange, mange måneder, og da Sigrid ringede til dig og aftalte at jeg ville kontakte dig, så tænkte jeg, at uanset hvad, så kan det da ikke skade. Det er næsten to måneder siden, og jeg har ikke haft et anfald siden, jeg var hos dig første gang. Jeg kan huske, hvor jeg tudede, og du næsten provokerede mig til at få et anfald – det kunne jeg ikke klare, og jeg fik det så heller ikke.

  Den første gang, jeg besøgte dig, blev jeg kørt til din adresse af Poul-Erik, og jeg skulle selv hjem med toget, jeg kunne jo også tage en taxa, for et tog er en meget farlig ting for mig. Jeg kan sådan set ikke tage et tog uden at blive dårlig, men jeg gjorde det den dag, jeg havde været hos dig første gang. Bagefter gik jeg i Ballerup Centret og købte en gave. Det var STORT.
  Meget er sket siden – at vågne om morgenen uden at tænke på som det første, “at nu får jeg nok snart et anfald” – ja, det er da lykken. Min lektion 4 snakkede vi bare, jeg ved ikke, om det er normalt, men jeg havde så meget brug for at fortælle, hvad der var sket i mit liv. Lektion 5 – det kan jeg ikke forklare – når jeg banker, og det gør jeg hver dag, jeg kan høre din stemme sige: “Jeg får et angstanfald”, samtidig med, at jeg bruger mit eget mantra.Jeg kan sørme høre din stemme, selv om jeg bruger afspænding med musik fra Origa.

  Jeg BANKER hver dag, mindst 5 gange om dagen, det er blevet noget, jeg bare skal, og jeg har så oplevet at stå i Bauhaus, hvor Poul-Erik sagde til mig, at han lige ville gå op i den “interessante afdeling” med boremaskiner osv., jeg blev ikke dårlig, men jeg kunne mærke, at det ville jeg snart blive – jeg stod midt i butikken og BANKEDE og sagde mit mantra – ja, folk gloede, jeg var ligeglad, jeg blev ikke dårlig, og så havde de andre kunder da noget at snakke om til aftenkaffen, ikke ??

  Min dejlige Poul-Erik troede ikke på, at det her ville lykkes, (Nu spilder du bare penge igen, ,sagde han, men han troede lidt mere på det, fordi Ssigrid også var involveret) og han har bare fået en kone, mig, tilbage, som jeg var engang, glad og positiv og uden angst, det må da også være forfærdeligt at være mand til en kone som mig, der pludselig falder om, han har i hvert fald sagt, at han har været meget bange – jeg ved godt, at jeg igen kan risikere at få angst, men måske, jeg er bedre til at håndtere det, og du har jo lovet mig, at jeg til enhver tid kan kontakte dig og få en time hos dig. Jeg føler jo nærmest, at vi er blevet venner på den korte tid, vi har kendt hinanden. Ja, og jeg kan gå i Føtex, jeg kan købe tøj og dejlige ting og sager – Poul-Erik´s yndlingsbemærkning var i gamle dage: “Bare du kunne gå i butikker og handle igen”, og nu siger han: “Bare du kunne lade være med at gå i Føtex og handle og gå i butikker”, og så griner han.

  At stå ved et tøjstativ i Føtex og få et angstanfald, – jeg behøver vist ikke at beskrive det.
  Jeg har fået det bedre, og så er jeg i gang med at læse en bog, der hedder “Undskyld, dit liv venter på dig”, og den skulle jo bare enhver af os læse.

  Kærlig hilsen fra Birte.

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Jeg troede ikke det ville hjælpe! (uddrag af brev)

  Jeg har tidligere prøvet bl.a. psykolog, afspænding, fysioterapi og rosenmetoden, og troede ikke rigtig på at Regine kunne hjælpe mig. Jeg havde psykisk rigtigt dårligt, spændinger i nakke, skuldre og i højre side af kæben gennem fire år.
  Regine satte sig overfor mig, kiggede på mig, og vi gik stille og roligt i gang. Jeg nåede lige at få sagt ”Jeg bliver hurtigt ked af det” og så græd jeg bare og kunne ”næsten” ikke stoppe igen. Regine tog min hånd og begyndte banke forskellige steder på min krop. Jeg kunne mærke at jeg faldt ”til ro” og begyndte at slappe af. Efter ca. 1 time havde jeg det meget bedre. Mine spændinger i nakken og skulderen var så godt som væk – men desværre ikke helt i min kæbe. Jeg synes at det var et helt mirakel. Vi aftalte, at jeg vi skulle ringes ved tre dage senere.

  Tre dage senere var mine spændinger i kæben endnu ikke gået væk, og Regine gav mig nogle ”øvelser” og vi aftalte en ny tid. Dagen kom, smerterne var næsten væk, og efter 1½ times behandling sagde Regine til mig, at jeg var færdig i behandlingen. Jeg er kommet langt. Det er et mirakel efter så mange år i et helvede. Jeg giver Regine mine bedste anbefalinger.

  Joan Olsen, Hvidovre
  Behandling via Tankefelt Terapi

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Det der gjorde jeg kom til Regine i første omgang var angst.
  Det påvirkede for det første min dagligdag sådan så jeg nu kan være fri og fx. tage til København og besøge mine veninder, gå i byen, finde mig et arbejde, være alene, køre bil og i det hele taget ikke gå rundt og være bange for at blive angst.

  I forhold til mit selvværd er jeg blevet mere bevidst om at jeg er okay som jeg er, og at de følelser jeg har er okay.
  Ved at bruge tankefeltterapien kan jeg acceptere de udfordringer/svære følelser der dukker op.
  Ja, jeg fik også behandlet fødsels-traume og barndoms-traumer.
  Derudover fik jeg vendt mange tanker og følelser.

  En ny ting jeg er blevet bevidst om er det her med at være helt ærlig, og tale fra hjertet, i stedet for at pakke det ind fordi jeg er bange for at såre mine medmennesker.
  Derudover lægger der det i det at jeg er bange for at det jeg føler/mener ikke er okay. Så det har vi vendt en del gange, egentlig er det snakken om selvværd; at jeg er okay med alt hvad jeg er.

  Mit liv lige nu, er uden angst og opstår det en sjælden gang imellem så bruger jeg øvelserne fra tankefeltterapien.
  Jeg er som tidligere beskrevet mere fri, da angsten begrænsede mig i en del.

  Mit selvværd, altså hvor meget jeg føler at jeg er god nok, uden at skulle gøre eller være noget. Hvor meget jeg elsker mig selv: Det er stadig svært for mig at indse og føle at jeg er god nok lige nu og her og med alt hvad der nu end er. Men jeg kan bruge mine øvelser fra terapien, når jeg står overfor noget hvor det er svært at acceptere og elske mig selv – fordi det netop handler om det.

  Jeg vil til slut sige at det for mig har været en utrolig stor hjælp, tænk der gik en uge til to så havde jeg faktisk ikke rigtig angst længere!
  Jeg tror på at meget lidelse kan gå i ro ved at acceptere det sted i livet man står og de følelser man nu end har, og der er tankefeltterapien altså rigtig god.

  Regine er rummelig, hjertevarm, ærlig og fra første gang jeg mødte Regine, følte jeg mig i trygge hænder. Alt var tilladt at sige, og intet blev fordømt.
  Jeg blev mødt i øjenhøjde, og med kærlighed.
  Jeg vil anbefale Regine til andre

  Mona

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Jeg havde flere udfordringer:

  – Mit forhold til min ekskæreste.
  – Mit forhold til min mor.
  – Mit eget selvværd.
  – Min uddannelse.

  Til tider kan jeg finde mig selv meget rodløs og energiforladt.
  Har meget tankemylder, som gør at jeg flygter fra mig selv. Tankemylder har gjort at jeg har brugt så meget energi på ting som ikke har med mig at gøre.
  Det er blevet tydeligt for mig i dag.

  Mit liv har helt klart ændret sig, jeg er dog stadig i begyndelsen af ændringen.
  Jeg kan mærke meget mere glæde og varme i og omkring mig end tidligere. Jeg har fået en indsigt i mig selv, som giver en forståelse af mig og mine mønstre.
  Mit selvværd er også blevet betydeligt bedre, stadig er der en del arbejde med dette.

  Regine er utrolig varm. Knivskarp, kærlig og rummelig. Jeg har mødt flere terapeuter gennem mit liv.
  At møde Regine gør en helt ny væsentlig forskel som jeg ikke tidligere har mærket hos andre.

  Bliver altid mødt af varme, venlighed og kærlig omsorg for mig og min sjæl.
  Det er tydelig at mærke Regines erfaring og store viden omkring at arbejde med mennesker.
  Jeg har i mange år haft et skjold oppe for at passe på mig selv.

  Det er altid lykkes Regine at komme bag, men på en måde hvor jeg altid føler at der bliver passet på mig og min sjæl, ikke mindst med stor respekt til mig.

  Jeg vil til hver en tid anbefale Regine til andre.

  Frank

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Jeg takker mange gange for den udvikling du har sat i gang med dine behandlinger af mig.

  Der skete nogen ting efter den første behandling, men mandagen efter 2. behandling skal jeg love for, at der blev åbnet op for tingene.

  Fra mandag formiddag og indtil sidst på eftermiddagen kørte der en tornado af følelser, voldsom vrede samt tanker igennem mig. Kl. 17 gik jeg i seng – vågnede kl. 22 fik noget at spise, derefter som jeg igen til næste formiddag.

  Jeg fik slet ikke styr på hvad det var for ting der passerede, men det lettede. Efterfølgende har jeg iflg.. familien arbejdet meget i søvne med tingene og har det langt bedre nu.

  Er blevet mere kontant og har en helt anden ro og glæde i mig.

  Venlig hilsen Buller 52 år

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Hvad var Årsagen til at du henvendte dig til mig, Kirsten?
  Jeg henvendte mig til dig – på anbefaling fra en af dine tidligere klienter.
  Jeg var interesseret i at, få mere overskud i hverdagen, for at blive mere social og for at, få mere ud af fritiden.

  Vil du fortælle lidt om dig selv?
  Ja – jeg har været syg af stress i en del år, haft depression og er stadig medicineret og i den forbindelse har jeg også taget meget på og det havde jeg også virkelig svært ved at acceptere .
  Jeg var indstillet på, at der var nogle ting fra barndommen mm., som skulle bearbejdes for at få frigivet noget energi.
  Som kvinde er det en selvfølge, at vi tager os af andre, før vi tænker på os selv, det ønskede jeg også at ændre på, nu hvor min datter er voksen og klarer sig selv.

  Hvad har du fået ud af de behandlinger du har fået her?
  Jeg føler nu, at jeg har fået mere energi i hverdagen, blevet mere interesseret i at foretage mig noget med familie og venner.
  Jeg har lært at acceptere mig selv, som jeg er, både psykisk og fysisk .
  Jeg har deltaget i en fest på mit job, hvor jeg normalt sagde definitivt NEJ, har jeg nu set frem til festen og havde en skøn aften med kollegaerne.
  Jeg har lært at sige fra og kun deltage i de ting, som jeg har lyst til og føler er godt for mig.

  Hvad med dit forhold til familie og venner?
  Mit forhold til min mor har jeg accepteret at, jeg ikke kan ændre på men nu har jeg det godt med hende og siger fra med det samme, hvis der opstår problemer.
  Min datter har jeg altid haft et godt forhold til, men i den periode hvor jeg har haft det rigtigt dårligt, har vi til tider talt forbi hinanden og jeg har misforstået meget af det, hun har forsøgt at gøre, for at hjælpe mig med at komme videre.
  Nu føler jeg at, vi har et let og naturligt forhold til hinanden, ligesom i de gode gamle dage, hvilket hun og flere af mine venner har sagt til mig.
  Det sociale liv er også blevet betydeligt bedre. Går tit i teatret mm.

  Skal du med til Julefrokosten?
  Ja det skal jeg og jeg skal gi´ den mega gas, – ligesom jeg gjorde til sommerfesten .

  Er der andet du gerne vil sige til andre som læser det her?
  Ja . Hvis du har det dårligt, så går noget ved det, tro på dig selv og prøv alternative ting.

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Depression afhjulpet med TFT og Coaching

  Jeg opsøgte Regine, fordi jeg havde hørt om Tankefelt Terapi fra en kollega, som var hjulpet igennem en depression ved hjælp af TFT. Da jeg netop selv sad fast i en depression i efteråret 2005, tænkte jeg: Det må bare prøves! Mit livssyn på daværende tidspunkt var temmelig sort – bare at stå op om morgenen var en kamp! Jeg brugte enorme kræfter på at komme igennem en dag – og hver aften tænkte jeg: Så overlevede jeg da endnu en dag! Mere handlede mit liv ikke om – bare at overleve.

  Igennem TFT fandt jeg ud af, at depressionen var et udtryk for mange års fornægtelser og forsømmelser overfor mig selv. Det var jeg nok klar over i forvejen, men Regine og TFT hjalp mig til at indse det og få sat ord og følelser på. Der blev bestemt også ‘banket’ et par traumer af vejen – traumer, jeg har kæmpet med i mange mange år. At få sat ord, tårer og følelser på disse ting gjorde underværker! Det var som at få sådanne hovsa-oplevelser: Nå, det er derfor jeg gør sådan… Det er derfor jeg reagerer sådan…

  Regine er utrolig behagelig at tale med. Jeg følte mig hurtigt i sikre hænder og behøvede ikke lang tid til at føle tryghed og åbenhed i hendes lille hyggelige hytte i haven! Jeg kom hos Regine fem gange – og i dag ville jeg ikke have været foruden! Mine seancer hos hende, lærte mig mange ting om mig selv og mine omgivelser. F.eks.: I stedet for at gøre, hvad alle andre forventer, så stil dig selv spørgsmålet: Hvad har du selv lyst til lige nu?

  Dét kommer du langt med!

  MH

  Charlotte B. 37 år.

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Jeg synes at jeg vil fortælle, at jeg har haft stor glæde af tankefelttereapien, fundet klarhed og kommet af med min kolosale sorg, som i mange år har tynget mig. tak for det.

  Jeg kan kun anbefale andre der føler sig utilpasse eller stresset og har svært ved at få deres dagligdag til at fungere, at give dem selv den oplevelse og velvære tankefeltterapien kan give.

  Regine kan med sin store indsigt og varme, give dig den bedste behandling……

  En stor kærlig hilsen og et varmt knus fra Sofia Jensen 51 år

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Jeg gik der fra med nogle simple og effektive værktøjer som jeg selv kan udføre.


  Efter et trafikuheld i 1993, har jeg siden da i perioder haft smerter i benet efter uheldet. Jeg har prøvet mange forskellige ting i tidens løb, med blandede resultater, her i blandt også medicinsk behandling.

  Jeg besluttede at afprøve Regines terapiform, efter jeg havde mødt hende og haft en interessant og personlig dialog. Selve behandlingen var forbløffende behagelig, og ikke nok med at hun fik afhjulpet mig med mine smerter, så kunne jeg også gå derfra med nogle effektive og simple værktøjer, i form af øvelser & teknikker som var tilpasset til mit tilfælde, og som jeg ydermere selv kunne udføre.
  Jeg fik samtidig fjernet en nålefobi, som jeg har haft siden jeg var teenager.

  Et par gange har jeg ydermere haft lange samtaler med Regine omkring mit liv, mine mål og specielt min personlige udvikling. Her har hun hver gang formået meget hurtigt at give mig den mentale og psykiske sparring som jeg har ønsket, og bagefter har jeg kunnet bruge oplevelsen konstruktivt til min fortsatte personlige udvikling.

  Tak for gode råd og støtte

  Jan – 40 år.

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Nu har jeg lært at sige fra….

  Midt i december år 2003 var arbejdspresset så stort for mig, at jeg gik helt ned med flaget. Jeg kunne ingenting, kun sidde og græde eller kigge lige ud i luften. Jeg vidste godt at det var stress, men jeg vidste ikke hvordan jeg kom videre i hverdagen. Både jul og nytår var et mareridt, svært at overskue og deltage i.

  Først i det nye år, læser jeg i Ude og Hjemme om en pige der var blevet hjulpet med Tankefelt Terapi. Jeg ringede dagen efter til Regine, og fik en hurtig tid. Efter første behandling kunne jeg mærke en væsentlig ændring, det var pludselig ikke sort det hele, nu var noget af det også blevet hvidt.
  Efter 3 behandlinger, var jeg så uheldig at miste min far, og der gik Regine også ind og hjalp mig.

  Nu er jeg startet på arbejdet igen, på halvtid.

  Jeg kan kun anbefale Tankefelt Terapi, det er en stor hjælp. Nu har jeg lært nogle teknikker og lært at lytte til mig selv, og min krop.
  Jeg har værktøjerne til at hjælpe mig selv videre, og selvom rejsen er lang, er jeg optimistisk.Tusind tak
  Knus og kram

  Bente Petersen
  Hvidovre

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Åndedrætsterapi hjalp på depression og gav overskud til nye veje

  Jeg ved selvfølgelig ikke hvad der sker i fremtiden, men takket være Regines hjælp har jeg fået nogle redskaber til at håndtere den depression, jeg har gået med siden jeg var 13 år. Som voksen har jeg søgt lægehjælp for det, og fik en periode antidepressiv medicin, lykkepiller, som det kaldes. Selvom medicinen giver en form for overskud og gå-på-mod, så fjerner det ikke årsagen. Det dulmer symptomerne. Derfor trappede jeg på et tidspunkt ud af medicinen, men på grund af problemer på mit job, blev jeg nødt til at begynde med medicinen igen.Jeg synes ikke det er holdbart i længden, så jeg søgte på internettet efter nogle alternative muligheder. Via mandala.dk læste jeg om rebirthing, som jeg kender lidt fra meditation, og så opsøgte jeg Regine. Vi havde straks en god dialog, og jeg havde fuld tillid til hende. Åndedrætsterapien og samtaler med Regine hjalp, og det blev klart for mig, at mit job var medvirkende til, at jeg havde det dårligt. Jeg blev klar over, at jeg aldrig for alvor har gjort det, jeg egentlig ville, nemlig at arbejde med børn og unge. Derfor har jeg sagt mit job op, og er ved at uddanne mig til Rudolf Steiner lærer. Jeg føler, at jeg er havnet på rette hylde. Jeg har taget et valg, som et eller andet sted også er noget Regine har skubbet til og støttet mig i at tage. Vores samtaler handlede meget om, hvad det egentlig var jeg gerne ville inderst inde.

  Jeg har været i behandlingsforløb hos Regine i en periode på ca. 5 måneder, og sidste gang var i foråret 2003. Jeg er nu trappet halvvejs ned i min antidepressive medicin, nedtrapningen skal gå meget langsomt og gradvist, og planen er, at jeg skal helt ud af det. Regines rebirthing har været effektivt og givet en klar forbedring. Jeg har fået nogle gode redskaber, som jeg selv kan bruge, for det er noget, jeg skal arbejde videre med. Men jeg kan ikke sige, at jeg pr. automatik vil anbefale det til andre. Bare fordi det har virket på mig, er det jo ikke sikkert, det virker på andre. Det er noget man selv skal tage stilling til.

  Henrik, 44, København


  PS: Rebirthing er det samme som åndedrætsterapi.

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

Angst

 •  

  Jeg følte mig ikke god nok og jeg levede efter andres ønsker og forventninger, frem for mine egne.
  Jeg følte altid, at jeg skulle være perfekt, og gøre noget ekstra for at leve op til andres forventninger for at blive respekteret/accepteret.
  Mit selvværd var lavt og jeg styrtede altid rundt for, at både mine omgivelser og jeg selv var helt perfekt. Mit ydre (hår, tøj m.v.) var perfekt, men mit indre var kaos.
  I dag ved jeg, at jeg er god nok.
  Jeg har lært at elske og acceptere mig selv og ikke mindst respektere mig selv.
  Jeg har lært at leve efter min egen passion, ønsker og forventninger.
  Jeg har lært “kunsten” at tilgive – herunder også at tilgive mig selv.
  Jeg har lært, hvor vigtigt det er at fylde sig selv op med energi (kærlighed, glæde m.v.), så man har masser af overskud at give til sin familie og andre mennesker.
  Jeg har lært, at jeg er den vigtigste person i mit liv.
  ….og mange andre gode ting:-)

  Mit selvværd har ændret sig fra lavt til højt.
  Jeg har fået et fantastisk liv med meget mere overskud både i forhold til mig selv, min familie og omgivelser. Jeg har givet slip på min perfektionisme.
  Jeg er blevet meget mere glad.
  Jeg lever ud fra min passion og jeg ved, at jeg er god nok – og så respekterer jeg mig selv.
  Regine er ren kærlighed- fyldt med visdom og en meget dygtig terapeut og ekspert i tilgivelse
  Tak for dig Regine! Du er en engel.
  Du har ændret mit liv og dermed også min families med din kærlighed, støtte og store ekspertise.
  Tak for, at du skrev din bog/onlinekursus “Tilgiv dig fri” – den kan jeg varmt anbefale til alle! ❤

  Susanne

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Da jeg opsøgte Regine første gang, havde jeg været gennem 2 sygdomsforløb med panikangst.
  Første gang gik der et helt år med utallige lægebesøg, inden lægerne kunne sige mig, hvad jeg fejlede. På dette tidspunkt levede jeg et liv, hvor jeg stort set ikke forlod min lejlighed. Alt ”derude” gjorde mig bange. Jeg kunne ikke handle ind, gå på arbejde, se mine venner og min familie uden at føle angst.
  Angsten viste sig i form af hyperventilering, hvor jeg ikke kunne trække vejret, så snart jeg mærkede angsten. Der kom en trykken i mit bryst, som om et bælte blev strammet om brystkassen og jeg gik i panik og troede at nu var min sidste time kommet. Anfaldene varede typisk 10 min., hvorefter jeg var helt udmattet og som regel opgivende. Jeg blev efterhånden mere og mere indelukket og isoleret. Jeg fik stillet diagnosen panikangst og blev ordineret ”lykkepiller”, samt besøg hos en psykiater.

  Psykiateren kunne fortælle mig, at jeg virkede rask og efter 2 besøg mente han ikke, at han kunne gøre mere for mig. ”Lykkepillerne” lagde ”låg” på min angst, men da jeg et år efter stoppede med medicinen, skulle der ikke gå mere end lige godt 6 måneder, før angsten igen dukkede op i mit liv. Jeg kontaktede igen lægen, som udskrev medicin til mig endnu en gang.
  Men jeg vidste nu, at lykkepiller ikke var en kur, men nærmere bare et låg på troldens æske. Men tanken om måske, at skulle være på medicin resten af livet kunne jeg ikke forene mig med og jeg besluttede mig for, at søge alternativ hjælp efter cirka endnu et år på medicin.
  Jeg faldt tilfældigt over Coach for life hjemmesiden på internettet. Jeg var på ingen måde interesseret i almindelig psykolog/psykiater hjælp, for jeg var overbevist om, at dette ikke var svaret på mine problemer og Coach for life virkede, som et fornuftigt alternativ.
  Efter 5 behandlinger med TFT, må jeg sige at være blevet et nyt menneske. Jeg har fået en appetit på livet, som jeg aldrig troede, at jeg skulle opleve igen og jeg er nu mere energisk, aktiv og har fået en naturlig nysgerrighed og lyst til at opleve verden omkring mig. Negativitet og resignation er afløst af positivitet og optimisme.
  Jeg har efterfølgende opsøgt steder, hvor jeg tidligere fik angstanfald uden, at det har påvirket mig i nogen grad. Ja, nu kan jeg endda sætte mig som passager i en bil. Noget, jeg på ingen måde kunne under min sygdom. Nu kan jeg være i større forsamlinger og i det hele taget begå mig på normal vis ”derude” takket være TFT.

  Jeg anbefaler alle, der har et angst eller fobi problem, at prøve denne form for behandling.

  J. Larsen, 34 år, Albertslund.

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Grunden til at jeg søgte hjælp hos Regine, var at jeg var blevet bange for at blusse i andre menneskers selskab. Det kunne ske hvis fremmede henvendte sig til mig i supermarkedet, hvis jeg i samværd med vennerne blev midtpunkt og lign. Specielt én episode fik bærgeret til at flyde over. Jeg mødte en af mine gamle venner i en butik, og fik mit hidtil største anfald. Jeg blev ildrød i ansigtet, hele min krop rystede, og jeg kunne høre mit hjerte hamre. Det var en frygtelig følelse at miste kontrollen over sin krop og samtidig meget pinligt. Jeg var mærket af det mange uger efter, hvor det fyldte meget i min bevidsthed, og jeg konstant var bange for at møde nogen jeg kendte og således få et anfald igen. Jeg besluttede, at nu skulle der gøres noget, og i min søgning på nettet faldt jeg over Regines hjemmeside.

  Første gang jeg var hos hende satte gang i noget i mig, og samme aften græd jeg flere timer nonstop. Ikke fordi jeg var ulykkelig, men med en følelse af, at det bare skulle ud. Mht. terapien skal der jo helst behandles/bankes, når ubehaget er størst, og i mit tilfælde var det svært at fremkalde en situation, når det altid skete “ude i byen” og helt uventet. Regine prøvede ihærdigt at få mig til at blusse og føle ubehaget, men det var ikke muligt for mig at genkalde det. Jeg tror jeg følte mig alt for tryg og godt tilpas i hendes hyggelige lysthus;-)

  Hun tilbød senere i forløbet, at vi kunne tage ud i byen sammen, men chancen for at det skete netop den dag var lille, og jeg følte mig godt beredt til selv at klare skærene. Man lærer nemlig også at behandle/banke sig selv, og det har jeg gjort meget herhjemme, mens jeg har fokuseret på de forskellige former for ubehag, jeg måtte have.

  Jeg ved, at jeg stadig kan finde på at blusse, for jeg har endnu ikke haft fornøjelsen af at ta det på fast gerning, men jeg er ikke bange for det mere, for jeg ved jeg blot skal banke, og jeg har lært at acceptere, at det er en del af mig selv, som jeg ikke skal skamme mig over. Det fylder således nærmest intet i min bevidsthed og det er en kæmpe lettelse. Jeg synes dog stadig, det vil være pinligt, hvis det sker, og det skal jeg nok have arbejdet noget mere med.

  Jeg ville ønske jeg havde kendt TFT for mange år siden, da min ungdom har været fyldt med angst og ubehag. Så havde jeg sikkert ikke behøvet mine lykkepiller, som jo på ingen måde gør dig rask, men kun doper dig, så du glemmer problemerne.

  Det er nogle uger siden, jeg helt er holdt op med at “banke” mig selv. Af den simple grund, at jeg ikke har nogen problemer, der er store nok til, at jeg gider bruge min kostbare tid på dem – hvilket jo er yderst positivt.
  Jeg har stadig småting, jeg vil ha godt af at få banket væk, såsom at gå ud blandt folk helt uden make up, men jeg er ikke tvivl om, at jeg nok skal klare det, og jeg vil ikke tøve med at kontakte Regine, hvis noget uoverskueligt en dag dukker op.

  Regine er en skøn kvinde med masser af power, og jeg har følt, at jeg har fået et boost hver gang jeg er taget derfra, og at hendes livsglæde og ro har smittet af på mig. Jeg er i hvert fald altid taget hjem med et smil på læben og masser af optimisme.
  Jeg kan varmt anbefale jer andre at overlade jeres problemer til hende;-)

  Katrine,
  22 år

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Brev til Regine Bidstrup

  Jeg kan ikke takke dig nok for den hjælp, du har ydet mig, og jeg håber I den anledning, at du vil videregive min historie til nogen, som måske er i tvivl om, hvorvidt det er en god idé at prøve Tanke-Felt-Terapi, eller som har behov for opmuntring, hvis deres resultater ikke kommer så hurtigt.

  Mit eneste ønske er, at min identitet forbliver anonym.Jeg har gennem de seneste 6-7 år oplevet en langsom og faktisk umærkelig forandring af min adfærd, når det gjaldt ”offentlig trafik”. Pludselig blev jeg rædselsslagen for at sidde i bilkøen på motorvejen eller inde i byen, jeg gik i panik i køen på posthuset eller i Brugsen, og jeg fik langsomt, men sikkert sværere ved at tage S-toget. Jeg blev faktisk meget vred og ked af det i starten – da jeg har check på alt andet i min tilværelse, hvordan kunne noget sådant så ramme mig? Og med en så stor kraft, at jeg slet ikke kunne styre det?

  I starten kunne jeg ikke sætte ord på det, men ved at fokusere på situationerne i min kamp for at få det bedre, fandt jeg ud af, at jeg faktisk går i panik; mit hjerte banker vildt, jeg er lige ved at græde og jeg må bare væk (flugt). Jo længere tid, der går uden, at jeg rent faktisk kan komme væk fra den fastlåste situation, jo mere lammer rædslen mig i armene og i benene, så jeg til sidst i bogstaveligste forstand er stiv af skræk samtidig med, at jeg ryster over hele kroppen. Udenpå ser jeg naturligvis helt normal ud, for ingen må selvfølgelig opdage, hvordan jeg virkeligt har det.

  Jeg begyndte også at fortælle mig selv, at jeg jo nemt kunne komme væk, når jeg var ude at handle eller tog bussen (jeg kunne jo altid bilde chaufføren ind, at jeg bare skulle ud, fordi jeg var køresyg og skulle kaste op – forklaringer bliver man rigtigt god til!). Det betød, at jeg til sidst kanaliserede al min panik over på togturen, og da jeg hver dag skal med S-toget i 34 minutter for at komme på arbejde, så skal jeg love for, at det blev et helvede uden lige.

  Faktisk er mit problem ikke at køre med S-toget, men risikoen for at det stopper mellem to stationer og jeg ikke kan komme ud, kan drive mig ud i vanvittige spekulationer – og når toget så holder der midt i det hele og jeg rent faktisk er fanget og fastlåst, så starter hele showet. Jeg startede med at skippe hurtigtoget og i stedet vælge det, der holder ved alle stationer og det hjalp. Men så oplevede jeg de ubehagelige stop af mange minutters varighed specielt lige før Nordhavn og Østerport station. Det betød, at jeg simpelthen gik i panik når toget kørte ind på Svanemøllen og jeg måtte forlade toget og tage bussen resten af vejen – og kom derfor for sent på arbejde hver dag – uholdbart i længden.

  Lige indtil jeg en dag så annoncen fra Fobiskolen i Metro Express. Jeg ringede til Regine for at høre om alt håb var ude for mig eller om jeg kunne hjælpes. Jeg må lige sige, at jeg inden dette via Internettet havde forsøgt at finde nogen, der kunne hjælpe mig, men forgæves. Regine var utroligt sød og forstående, og vi aftalte private konsultationer, da jeg desværre var forhindret i at deltage i selve fobikurset.

  Min første forhindring var at tage toget til Avedøre, men det gik fint og jeg blev taget godt imod. Og så førte Regine mig gennem det mest simple og mest effektive behandlingsprogram, jeg nogensinde har oplevet. Hun støttede mig, og udstyrede mig et enkelt værktøj i form af, at jeg lærte at banke med fingerspidserne forskellige steder på kroppen, når jeg bliver bange. Allerede på hjemturen tog jeg hurtigtoget fra Avedøre til Østerport! Og jo, jeg var bange flere gange på turen, men så gjorde jeg som Regine havde sagt, og det virkede!

  Næste dag gennemførte jeg hele turen til Østerport, bankede som en vanvittig, men jeg kom igennem og da jeg nåede Østerport, græd jeg af lettelse og glæde over at have gennemført projektet. Som jeg sagde til Regine; ”havde du bedt mig om at kaste rundt med tørrede hønsefødder i kupéen og det hjalp, så havde jeg gjort det, for det har været så frygteligt”.

  Jeg var hos Regine to gange mere, og klarer nu mig selv med bankeriet og en beroligende sætning, jeg siger til mig selv, når jeg kan mærke, at jeg bliver lidt nervøs. Jeg er ikke 100% kureret, men i hvert fald 90% og det er fint for mig, for min hverdag fungerer nu og jeg bruger ikke kræfter på undskyldninger for at komme for sent, og er ikke nervøs fra jeg står op til jeg er på arbejdet.

  Jeg har også oplevet en positiv bivirkning i form af, at der er faldet en mærkbar ro over mig. Jeg tager alle andre tidligere skræmmende situationer roligt og banker der også, og det virker. Bare jeg havde kendt til Regine noget før!

  Jeg har også lært en anden ting af oplevelsen; jeg har holdt min angst hemmelig for alle andre end min kæreste og mine meget søde kolleger. Men i min glæde over, at det gik så godt fortalte jeg et par enkelte veninder og min mor om det, men de forstår det ikke og har syntes, at jeg var noget mærkelig. Så nu holder jeg det bare for mig selv, for jeg har fået en gave af uvurderlig værdi. Tak Regine!

  T.B.
  Behandlet for angst med Tankefelt Terapi

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Jeg har fundet balancen igen

  I 1994 fik jeg konstateret kronisk tarmbetændelse, og i 2003 var jeg i en tremåneders behandling med stærk binyrebarkhormon.
  Medicinen påvirkede mig psykisk, og jeg blev mere og mere angst. Jeg havde hele tiden en nervøs klump i maven.
  Jeg har altid følt mig som en stærk person, og jeg oplevede disse bivirkninger som noget meget ubehageligt.

  I sommeren 2003 så jeg en artikel om behandling af angst med Tankefelt Terapi, og her stod blandt andet Regines telefonnr.
  Selvom det er mange penge, så tog jeg beslutningen om at prøve, for jeg kunne ikke leve som jeg gjorde!
  Jeg var selvfølgelig en smule skeptisk, men Regine tog det stille og roligt, og jeg kunne mærke, at hun vidste noget om sagen.
  Efter den første gang kunne jeg mærke forskel, og jeg kom gradvist helt af med mine bivirkninger, og føler nu, at jeg har fundet balancen igen.

  Michael, 29 år, Slagelse

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Lige siden jeg for 3 år siden punkterede på motorvejen midt i en overhaling med 110 km i timen, har jeg så vidt muligt undgået motorveje, fordi jeg var blevet angst for at episoden skulle gentage sig. Når jeg kørte på motorvejen, eller når jeg blot tænkte på at skulle køre på en, begyndte mit hjerte at banke voldsomt, jeg blev våd i hænderne, og tør i munden.
  Men jeg har voldsomt brug for min bil, da jeg er gangbesværet, så jeg har tit presset mig selv til at tage motorvejen, når jeg skulle besøge min familie, som bor langt væk. Men jeg har meget ofte været nødt til at dreje af igen efter nogle få kilometer, fordi jeg var alt for anspændt og følte, jeg var til stor fare for mig selv og de andre trafikanter.Så mødte jeg Regine, hun sagde ”Den angst fjerner vi med det samme.”
  ”Ja, Ja”, tænkte jeg, det skader da ikke at prøve, men jeg troede helt ærligt ikke på det. Efter behandlingen hos Regine skulle jeg til massage, den hurtigste vej var motorvejen, og jeg blev enig med Regine om at tage den, og lovede at ringe, når jeg kom frem. Turen på motorvejen tog ca. 15 min, og jeg følte ingen angst, hverken før jeg kørte ned på motorvejen eller da jeg kørte på den. Da jeg skulle hjem, var det blevet myldretid men, jeg kørte stille og roligt, uden problemer. Jeg kunne ikke tro, at det var gået så smertefrit.

  Nu har jeg kørt på motorvejen flere gange, også lange ture, og jeg venter nærmest på, at de gamle symptomer skal dukke op. Det gør de bare ikke! Det er meget mærkeligt, men nu tør jeg så småt glæde mig over den bevægelsesfrihed jeg har fået igen. Tak Regine!

  Henriette Agtved, Hvidovre
  Behandlet for angst med Tankefelt Terapi

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Kære Regine
  Det har gået rigtigt godt siden jeg sidst var inde hos dig, og der er faktisk sket rigtig mange gode oplevelser for mig.
  Det med at køre bil har jeg faktisk kunnet gøre ganske afslappet, selv en tur (ca. 20 km)om aftenen for at hente min mand generede mig ikke.

  Og så har jeg faktisk fået arbejde på et kontor her i byen. Onsdag eftermiddag kørte jeg ned og afleverede en ansøgning til dem og inden jeg var kommet hjem igen havde de ringet og talt med min datter. Dagen efter var jeg så til samtale, og dagen efter igen havde jeg så fået jobbet.

  Det glæder jeg mig utroligt meget til, og det har virkelig styrket min selvtillid meget. Men det må du høre mere om når vi mødes igen.

  Så nu tror jeg virkelig at jeg er på rette køl igen og at det nye år bliver rigtigt godt for mig og min familie.
  Så jeg vil ønske dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår samt tak for det du har gjort for mig.

  Kærlig hilsen Jette Olsen Jyderup

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Tekst: Vibeke C. Larsen – Ude og Hjemme
  Tirsdag den 8. oktober var hele nationen ved at svømme over i begejstring over kronprins Frederik og Marys forlovelse.
  Men ikke Louise.
  Den 20-årige pige fra Valby ved København kunne ikke finde glæden frem – hverken over den kongelige forlovelse eller sit eget liv.
  – Jeg havde mest lyst til at springe ud foran et tog. Jeg synes, at det ville være lettere for mig selv og alle andre, hvis jeg ikke var her længere, fortæller Louise, der er salgsassistent i et møbelhus.
  Forud var gået måneder med et humør, der blev sortere og sortere. I hverdagen holdt Louise sig oppe med sit arbejde. Men i weekenderne faldt hun helt ned i sit tungsind.
  – Jeg kunne ligge og græde i min seng en hel dag. Eller så sad jeg bare på sengekanten i mit nattøj og gloede ud i luften. Jeg kunne ikke tage mig sammen til at gøre noget og tiden forsvandt bare, mindes Louise.
  Hun boede alene for første gang i sit liv. I november 2002 var hun flyttet hjemmefra sin mor i Hillerød og sammen med sin kæreste. Han var en stor støtte for Louise, der ofte havde det skidt.
  – Jeg tror, at jeg har haft en depression i over et år. Jeg var altid i dårlig humør, og jeg græd over ingenting. Jeg har været ret irriterende at være sammen med, konkluderer Louise.
  I sommer gik parret fra hinanden uden det store drama. Pludselig var Louise alene i sin lejlighed med alle de negative tanker.
  – Jeg følte aldrig, at jeg var god nok, dygtig nok og pæn nok. Jeg havde en idé om, at alle mennesker – også dem, der ikke kender mig, havde store forventninger til mig, som jeg ikke kunne indfri, og derfor skuffede jeg dem, siger Louise.
  Hun hadede at være alene i lejligheden men kunne heller ikke holde ud at være sammen med sine venner. Louise opholdt sig kun i soveværelset og køkkenet, selv om lejligheden også rummer en stue og en spisestue, men der havde hun ikke lyst til at være.
  – Jeg havde svært ved at være alene i lejligheden, for så kom det hele væltende. Så var det lettere at tage op til min mor, siger Louise, som også overvejede at flytte hjem til sin mor i Hillerød. Louise opsøgte sin læge og fortalte, at hun havde det skidt. Lægen tilbød hende at blive tilknyttet en psykiatrisk afdeling og antidepressiv medicin – de såkaldte lykkepiller.
  – Det var en skræmmende tanke, og jeg var meget fristet af at tage imod pillerne, siger Louise. Det var i september, at Louise sagde nej til lykkepiller.

  I dag har hun det godt – uden brug af piller eller psykiatrisk bistand. Om morgen på Frederik og Marys forlovelsesdag fik Louises chef en opringning fra Louises mor. Hun var meget bekymret for, hvad hendes datter kunne finde på i sin nedtrykte tilstand.
  Samme dag hørte chefen om en ny terapiform, der hedder Tankefelt Terapi, og hun ringede straks og fik en tid til Louise om aftenen.
  – Jeg forventede ikke noget, men jeg var villig til at prøve det, for jeg ville ikke på lykkepiller og psykiatrisk afdeling, siger Louise, der plejer at være skeptisk over for det alternative.
  Terapeuten talte med Louise om hendes situation, alt i mens hun med fingrene bankede forsigtigt på bestemte steder på Louise – såkaldte traumesteder. Samtalen tog pludselig en uventet drejning, da terapeuten begyndte at give Louise ret i, at hun ikke var god nok og ikke kunne noget. – Til sidst begyndte jeg at sige hende i mod. Jeg sagde, at jeg er god nok. Jeg fik vendt det negative til noget positivt, fortæller Louise.
  Da hun forlod terapeuten efter en time, smilede hun for første gang i lang tid. Louise fik fem behandlinger – den sidste i begyndelsen af december.

  I dag er hun glad for at være i sin lejlighed og kan godt finde ud af at hygge sig alene. De negative tanker og hendes sorte humør er forsvundet.
  – Jeg har fundet ud af, at jeg er god nok, som jeg er. Jeg behøver ikke at være noget andet, og jeg tager lettere på tingene og bekymrer mig ikke længere om, hvad folk tænker om mig siger Louise og smiler.
  I dag kommer smilene helt naturligt.

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Hej Regine,
   
  Først og fremmest sender jeg min store tak med en følelse af lettelse og glæde.

  Jeg havde gået til TFT inden jeg kom til Regine, og dette havde også virket, blot ikke helt som jeg havde ønsket.

  Jeg var til et foredrag med en TFT behandler som fortalte om Regines metoder.

  Dette besluttede jeg at prøve.

  Jeg har aldrig været mere glad for den beslutning.

  Regine fik mig over den kant som gør jeg kan leve et normalt liv, blot ved selv at banke mig nogle få steder i løbet af dagen.

  Jeg led af meget svær angst og har i dag et optimalt liv og en dejlig familie.

  Jeg kan kun anbefale TFT – Det virker.  

  Venlig hilsen

  Maiken K – Nyk.F.

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Uddrag af brev til Regine

  Lige så længe jeg kan huske tilbage, har jeg haft modvilje mod at møde nye mennesker, ja selv mennesker jeg godt kendte, men ikke havde set i lang tid. Jeg følte mig ubehageligt til mode fik en knude i maven, mit indre var som regel i vildt oprør. Jeg tænkte for meget over, hvad jeg skulle sige og gøre, det måtte helst ikke lyde dumt, og jeg måtte for alt i verden ikke få andres opmærksomhed rettet imod mig. Det har resulteret i, at jeg har holdt mig væk fra al det sociale samvær, som jeg absolut ikke behøvede at deltage i. 

  Første gang jeg mødtes med Regine Bidstrup, følte jeg den sædvanlige indre uro, knuden i maven og tørheden i munden. Efter en kort instruktion begyndte Regine at banke mig let med en finger forskellige steder på kroppen. Ærligt talt var jeg lidt skeptisk. Ville det her virkeligt hjælpe? Men efter ca. 10 min. med fokus på knuden i maven, opløstes knuden og uroen forsvandt, jeg var faktisk forbløffet.

  Dagen efter skulle jeg have et vigtigt møde med en person, jeg ikke havde set før. Det ville normalt have betydet, at fra jeg vågnede om morgenen og frem til mødet ville føle et sug i maven og uro hver gang jeg tænkte på mødet. Men uroen og suget i maven var væk. Fænomenerne kom slet ikke, og selve mødet forløb afslappet og uden det kendte ubehag. Jeg har senere været til adskillige møder, og resultatet er hver gang det samme! For første gang i mit voksne liv føler jeg for alvor, at livet er værd at leve. Jeg ser en stor, revolutionerende fremtid for Tankefelt Terapien.

  Frank Rasmussen
  Behandlet for antropofobi (angst for andre mennesker) med Tankefelt Terapi

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Angsten var ved at isolere mig – nu er den væk!

  Som jeg sidder her, virker det helt urealistisk at tænke på.
  At jeg for bare et år siden var bange – meget bange.
  Hver dag. Hver time. Hvert minut….
  Jeg var bange for at være alene, men også for at være sammen med flere på samme tid. Bange når jeg gik på gaden, men ligeså bange når jeg blev hjemme. Bange for at være i aflukkede rum, butikker, tog eller biografer – og samtidig bange for at gå på strøget og i åben, fri natur. Angsten kom fra den ene dag til den anden udløst af en ubehagelig besvimelse i et tog, – men udviklede sig hurtigt uden jeg kunne gøre noget.

  Jeg plejer at beskrive angsten – og følelsen i maven – som minutterne inden man går ind til en eksamen. En nervøsitet som er sund hvis man skal ”på” i et kort stykke tid og er positivt sat op og spændt, men en ubeskrivelig opslidende og anstrengende følelse når den er der konstant. Denne følelse blev voldsomt forværret når jeg pressede mig selv til alligvel at gøre ting jeg ”plejede” at kunne, og medførte ofte flere timers hjertebanken og svedeture inden jeg skulle ud af døren. Kroppen sagde voldsomt fra men jeg pressede den – indtil jeg ikke kunne holde til det mere.

  Via en tilfældig læst artikel om Tanke Felt Terapi i et magasin kom jeg i forbindelse med Regine, som viste sig at blive min store redning. Hun tog som den absolut første mit problem dybt seriøst, og virkede hverken overrasket eller uforstående for min historie.

  Regine er en fantastisk tillidsvækkende og oprigtig kærlig person, som med sit store hjerte formåede at give mig energi og livslyst tilbage. Der faldt en kæmpe stor sten fra mit hjerte da jeg oplevede en forbedring af angsten og fobierne efter ca. 4 behandlinger med TFT, og en endnu større sten da jeg pludseligt ikke længere mærkede nogen fysisk reaktion over de tidligere frygtindgydende ting. En helt igennem overvældende frihedsfølelse, som jeg slet ikke er i stand til at bekrive.

  Det er nu gået et år – og jeg har ingen angst eller lignende tilbage i mig. Den forsvandt lige så hurtigt som den dukkede op.

  Bodil, 25 år, København

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Min socialfobi forsvandt langsomt, men sikkert.

  Jeg har altid været utrolig genert og bange for at komme i centrum, og det udviklede sig til en social fobi, hvor det var meget ubehageligt for mig at være sammen med mange mennesker, fx til fester.
  Det var også meget svært at deltage på kurser i forbindelse med mit arbejde.

  Min læge har udskrevet medicin, men det har ikke hjulpet. Til sidst kom jeg ind i en ond cirkel, og blev ret bange.
  Min søster anbefalede mig Nicolai Gunge, som igen anbefalede mig at kontakte Regine. Det var i efteråret 2002.
  Jeg oplevede behandlingen med åndedrætsterapi hos Regine meget positivt. Hun er nem at snakke med, og jeg slappede helt af.
  Min angst forsvandt gradvist gennem terapiforløbet, og jeg arbejder med det stadigvæk.
  Når jeg en enkelt gang får en snert af det, bruger jeg Regines teknikker til at slappe af.

  Nu her, ca. et år senere, er jeg fri for den belastende angst for at være sammen med mange mennesker, og jeg kan tage på kursus og til fester uden problemer.

  Lasse Jørgensen, 40 år, København 

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Jeg har tidligere været ramt af stress to gange, og gik rundt og havde en angst for at det skulle ske igen.
  Det hæmmede mig meget på den måde, at jeg brugte meget energi på at bekymre mig om jeg ville overbelaste mig selv igen, særligt i forhold til mit arbejdsliv.
  Jeg var begyndt at miste troen på, at jeg nogensinde ville få et normalt arbejdsliv igen, hvilket påvirkede mit selvværd negativt.
  Jeg fandt ud af at en del af min angst hang sammen med nogle oplevelser/traumer fra min barndom, som var medvirkende til at forstærke min angst for at få stress igen.

  Jeg har ikke længere angst for at få stress igen, hvilket gør at jeg arbejdsmæssigt tør kaste mig ud i flere ting uden bekymring.
  Det har givet mig et større selvværd og en tro på at jeg sagtens kan klare at have, det arbejdsliv jeg gerne vil have.

  Regine er empatisk, varm, og omsorgsfuld og jeg fik et stort udbytte af Regines behandling med Tankefeltterapi. Jeg følte mig utrolig forløst og lettet efter behandlingen og oplevede at jeg fik bugt med en angst, som plagede mig meget. Jeg følte mig samtidig meget tryg i Regines hænder, der omsorgsfuldt og professionelt guidede mig igennem behandlingen.

  Jeg vil varmt anbefale Regine til andre.

  Louise

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

Fobier

 • Endelig en, der tog mit problem alvorligt!

  Jeg har altid været bange for edderkopper, så meget at jeg følte mig ret generet af det. Uanset hvor jeg var, tænkte jeg over, om der var spindelvæv eller edderkopper. Venner og familie grinede og tog det ikke seriøst, men jeg oplevede at det begrænsede min bevægelsesfrihed mere og mere. På et tidspunkt så jeg en udsendelse i tv om Tankefelt Terapi og besluttede mig for at prøve det. Jeg fandt frem til Regine via internettet som den, der lå tættest på og blev behandlet af hende i juli 2003.Jeg var meget fascineret af hvad vi kunne gøre sammen. Regine tog sig tid og hun var endelig en, som tog mit problem alvorligt. Min angst for edderkopper forsvandt gradvist. Allerede første gang kunne jeg sidde ved siden af en edderkop i et glas, og 3. gang havde jeg en død edderkop i hånden. Det var godt nok noget, der gav selvtillid! Den sidste gang havde jeg en levende edderkop kravlende rundt i min hånd!

  Her tre måneder efter går det rigtigt godt.
  De små edderkopper rører mig ikke, og de kæmpestore edderkopper kommer jeg aldrig til at bryde mig om, men alene det, at jeg kan sætte et glas henover og fjerne dem er fantastisk. Nu er det mig, der hjælper mine venner af med edderkopperne!

  Det er ikke alle, der helt kan sætte sig ind i det der med at ”banke”, men jeg vil helt klart anbefale Regine til andre!

  Pia, 23 år, Roskilde

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Jeg har i mange år gået med en angst for at køre i elevator, samt højder, som især kunne give mig mavekneb, når tiden nærmede sig for den årlige skitur med familien. Bare tanken om en skilift kunne gøre mig helt dårlig, så heldet var med mig da jeg lige efter nytår så en artikel om tankefelt terapi.Jeg ringede lige efter nytår og forklarede hvad mit problem var, og at skituren allerede var om 14 dage. Jeg fik aftalt en tid ugen efter og jeg skal love for der skete en hurtig forandring under behandlingen.

  Efter de første 1 ½ time havde jeg svært ved at genfinde den følelse af angst ved at tænke på højder og elevatorer.

  Ved næste behandling kørte vi til Amagerbroen, hvor der godt nok er langt ned. Til at starte med kunne jeg ikke nærme mig kanten, men ved hjælp af banke tekniker, lykkedes det mig til sidst at kunne stå og læne mig ud over rækværket og se ned i vandet, uden og føle ubehag ved det. Utroligt.

  Næste stop var fisketorvet, hvor jeg tog elevatoren mange gange op og ned, samt skulle stå på det øverste dæk os se ned. Dette lykkedes også ved hjælp af banke teknikken.

  Nu skulle den store prøve så bestås, så jeg tog med familien til Norge, og utroligt nok var den angst jeg plejede at have, fuldstændig forsvundet. Og godt hjulpet på vej med de banke teknikker jeg har lært at bruge i nød situationer, er det første gang jeg har haft en så dejlig ferie. Selv da skiliften gik i stå, allerøverst oppe var der ingen angst.

  Jeg har kun ros til overs for denne behandling, som stadig er ud over min fatteevne, men hjælper, det gør den, så jeg er slet ikke sen til at anbefale denne behandligsform, når jeg høre om andre med angst eller fobier.

  Hilsen Gitte, 38 år.

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Jeg har nærmest glemt, at jeg havde en fobi

  Lige siden jeg var en 6 – 7 år har jeg været bange for fugle, sommerfugle, natsværmere – ja, stort set alt med vinger!

  Det begrænsede mig på den måde at jeg fx gik omveje og ikke kunne sidde på udendørs cafeer med vennerne, eller gå en tur i parken.
  Jeg kunne blive så bange, at jeg begyndte at græde og følte at mit hjerte gik i stå, men alligevel forsøgte jeg at leve med det.
  Da jeg læste om fobiskolen i Hvidovre på internettet tænkte jeg, at nu var det nok, og jeg kontaktede Regine.
  Tankefelt Terapien er meget underlig – hvad sker der ?, tænkte jeg, men samtidig var det meget befriende.
  Første gang så vi på sommerfugle i Regines have, og det endte med, at jeg stod helt tæt på dem. Jeg lærte hurtigt at slappe af, og vi tog senere ud for at fodre ænder, hvor jeg håndfodrede en svane!
  Vi var også på besøg i en dyrehandel, hvor jeg havde mit hoved helt tæt på de små fugle, uden at føle angst.
  Det var ikke hårdt, jeg var ikke skræmt, men terapien krævede min fulde koncentration. Siden sidste gang jeg var i terapi i oktober 2003, har jeg ikke mærket noget til min fuglefobi. Jeg lægger faktisk slet ikke mærke til det.

  Det er enormt befriende, og jeg føler det var næsten latterligt, at jeg kunne have det sådan. Jeg vil helt klart anbefale Regine til andre med samme problem.

  Anne Lauridsen, 21 år, København

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Jeg skal jo ikke ud, jeg skal til Malaga?

  Jeg skulle flyve til Malaga, men i dagene op til fik jeg skræk for at skulle flyve, det har jeg nu altid lidt af, men denne gang skulle jeg flyve alene. Jeg fik en tid hos Regine dagen før jeg skulle af sted (jeg kunne have solgt min billet eller bare været blevet hjemme) og ja, én behandling og så fløj jeg – uden problemer, og har aldrig været så afslappet.

  Behandlingen foregik ved at Regine spurgte til mit problem med at flyve, hvortil jeg svarede, at jeg var sikker på, at jeg ville ud af nødudgangen.

  Regine begyndte at banke mig på forbipunkterne.
  Vi startede hjemmefra hvor jeg sad i bilen på vej til lufthavnen, så motorvejen, ankomsten i lufthavnen, check in og jeg gik rundt ude i lufthavnen. Så kom jeg ombord på flyet, tog sikkerhedsselen på og vi begyndte at køre ud på start-banen, og dér var jeg helt sikker på, at jeg ville stå og hive i nødudgangen.
  Regine bankede stadig og spurgte ind til det og sagde: ”Jeg tror også at du prøver at komme ud, hvad sker der så?” Jeg svarede: ”Der er en stewardesse der prøver at få mig væk, men jeg VIL ud.”
  Regine bankede stadig og sagde: ” Jeg tror også du prøver at komme ud”, hvortil jeg til sidst svarede:

  ”NEJ. Jeg skal jo ikke ud, jeg skal til Malaga. Jeg sidder stille og roligt i mit sæde og nyder flyveturen!”

  Og dette var faktisk hvad der skete, det var bare så fedt 🙂

  Med venlig hilsen Karin 46år

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

 • Jeg er glad for at have mødt dig, Regine.

  Du giver mig troen på, at det kan nytte at arbejde videre med mig selv.
  Jeg er nu kommet hjem fra Madeira, hvor jeg har balanceret på betonkanter langs vandingskanalerne oppe i bjergene. Fløjet i lift uden at få dårlig mave, gået igennem en tunnel på ca. 200 m. Jeg har skubbet til mine grænser. Det har været en dejlig ferie.

  Hella Andreasen, Kokkedal
  Behandlet for højdeskræk med Tankefelt Terapi.

  Vil du også have hjælp så kontakt mig her

Feedback for Kurser

 • Det brændte under fødderne på Jack og det havde det gjort i 8 år.

  Konstant og hele tiden. Forestil dig lige det. At det brænder under fødderne på dig – hele tiden – uanset hvor du er og hvad du laver.
  Jack havde forsøgt ALT. Han var blevet undersøgt efter alle kunstens regler, både i det traditionelle og det alternative miljø og var ved at give op.
  Så tog han med på Eksklusivt minikursus i TFT og EFT og fik en 5-7 minutters demo-session af mig og så var det væk. Som altså VÆK. Ingen smerter og ingen brændende fornemmelse under fødderne.
  Indrømmet – det ER noget nær et mirakel, men det er det TFT og EFT nogle gange kan.
  Ca. 2 måneder efter modtog jeg en mail fra Jack – her kommer et uddrag.

  Kære Regine
  Tusind tak for et godt kursus, hvor det blev helt tydeligt for mig, at TFT og EFT fungerer – for jeg mærkede det jo selv på mine fødder – og det er vel nok den mest lærerige måde at opdage dette redskab på.
  M.H.T. din undervisning, så blev det helt tydeligt for mig, at du ved hvad du snakker om, og at du var vældig god til at “fange” situationen” og komme med “vejledninger”, så vi blev styret i den rigtige retning. Jeg tænker her specielt på, når vi prøvede nogle “nye” (for os) metoder, hvor du lod os kaste os ud i det og så gav os nogle “indspark”, når vi var i tvivl. Det der har været mest værdifuldt for mig, var igen – som nævnt ovenfor – at jeg mærkede det selv på mine fødder. Det er overbevisende og mærkeligt.
  Jeg vil fortsætte med benytte dette på mig selv, og hvis nogle af mine venner er med på den, vil jeg også “eksperimentere” med dem.
  Det var en god oplevelse fordi du er en dygtig og behagelig underviser, med styr på “tingene”, og rammerne – “lokalet”- var også medvirkende til en god atmosfære. Jeg er meget glad for, at jeg har deltaget og glad for at have mødt dig.

  Afgjort et kursus jeg vil anbefale til mine venner.
  KH Jack Stevnsborg

 • Som kursusarrangør, terapeut og underviser, oplever jeg at ethvert kursus, der afholdes hos Marrem Yachting & Kursus Center, er en mulighed hvor jeg selv kan finde indsigt og inspiration, selvom jeg ofte er den der står med tøjlerne i hånden for den praktiske afvikling af arragementet, herunder deltagertilmelding, booking af billetter og charter af skibe, faciliteter og omgivelser, mad og drikke, selve rejsen og opholdet. Det er en måde at leve og arbejde på hvor alt går op i en højere enhed. Succeskritteriet er, at deltagerne er tilfredse med selve rejsen, at underviseren/underviserne får de bedste muligheder for at give og yde og arbejde, og at hver enkelt får ny viden og inspiration med hjem, udover en dejlig oplevelse i skønne omgivelser.

  I september 2007 arrangerede Regine Bidstrup og jeg den første af mange kursusferier med temaet TFT og The Secret i kombination. ”Hvis livet er et eventyr, hvordan skal dit så se ud?” Det kursus blev også for mig en eventyrrejse udover det sædvanelige. Regine er på disse kurser den primære underviser indenfor TFT, EFT, The Secret og rebirthing. Jeg er den praktiske tovholder, og støtter undervejs med indslag som f.eks. krop-sind-ånd energi arbejde, intuitiv maling og står til rådighed som individuel terapeut ved behov.

  Nogle uger forinden jeg tog afsted for at møde Regine og kursusholdet i lufthavnen, havde nogle problemstillinger i mit privatliv taget en skæv vending. Jeg glædede mig til at komme afsted, og vidste at jeg i de få ledige stunder der blev ombord på skibet, blot ville nyde at sidde i stilhed og tage mit lidt af mig selv. Jeg vidste også at jeg ikke kunne forvente at få tid til et dybere arbejde, og at det var i orden at udskyde det til kursusugen var forbi. Jeg vidste jo hvad mine temaer var, og hvad jeg skulle arbejde med. Mange års erfaring med kurser og terapi, har gjort det let for mig at holde mine egne personlige processer ude af det faglige arbejde. Jeg er med årene blevet god til at give mine personlige emotioner anerkendelse, og tage mig af det nødvendige arbejde, når der er tid og mulighed for det.

  Ugen med Regine blev en magisk uge for mig. Vores samarbejde fungerede perfekt, kursisterne var dybt engagerede, dejlige og inspirerende deltagere, pragtfulde mennesker! Skibet og besætningen var tip top, og vi blev forkælede i rigt mål. Det var The Secret og The Law of Attraction i funktion på mest positive vis.

  Ting begyndte at ske for mig, da jeg havde det held at kunne deltage i nogle af dybdemeditationerne som Regine guidede, og både Regine og jeg arbejdede selv med omkring tiltrækning af hvad vi gerne vil have i vores liv. Jeg mærkede at mit hjerte begyndte at åbne sig på en dyb og meget kærlighedsfuld måde, at jeg kunne formulere hvad jeg ville have og hvad jeg er taknemmelig for i mit liv, på en dybere måde, fri for angst og uden forbehold. Og jeg kunne arbejde med mine gamle temaer, men fortidens tvivl og bekymring, og endelig give anerkendelse og slippe det frit.

  Magien i alt dette var, at mens jeg var til søs og arbejdede kærlighedsfuldt med kursusholdet, med Regine og med mig selv, var min elskede hjemme i vores private omgivelser. Han tog på arbejde, han tog hjem, fodrede kattene, gik med hunden. Og han begyndte at sende sms’er til mig, som stod i fuldstændig skærende kontrast til den krise vores samliv var midt i lige inden jeg tog afsted.

  Når vi talte sammen via mobil om aftenen, satte han ord på de meditationer og visioner jeg havde haft om vores fælles fremtid såvel arbejdsmæssigt som privat, uden at jeg havde fortalt ham om det først. I løbet af den uge formulerede vi hver for sig fælles mål. Han var derhjemme og jeg var afsted på krydstogt. Da jeg kom i havn mødte vi hinanden som var vi atter nyforelskede, og det var næsten surrealistisk dejligt.

  De mål vi formulerede og visionerede var, at vi skulle sælge vores forretningen og arbejde 100% sammen for kursusvirksomheden og krydstogt, og vi ville købe vores eget skib.

  Det er idag den 1. maj 2008. Forretningen er solgt. Vi har købt et skib, som vi nu er igang med at renovere. Vi bliver klar til at sejle ugentlige krydstogt med dette skib fra sommeren 2009, og i den kommende sommer arrangerer jeg charter med andre skibe, som jeg hidtil har gjort for Marrem Yachting. Min mand og jeg har siden september 2007 undgået at opleve kriser som den vi var i for snart et år siden. Jeg tænker vi idag ser hinanden på en helt anden måde, og er blevet endnu tættere end vi var.

  Jeg bruger TFT og EFT dagligt, og jeg laver mirakel-kur så ofte som muligt. Jeg tænker og lever langt mere bevidst omkring The Secret og Law of Attraction, og jeg ser Universets visdom, støtte og kærlighed i funktion. Jeg kan ikke mindes nogen sinde tidligere at have været så taknemmelig på hverdagsbasis, som jeg er og har været siden ”Hvis livet er et eventyr, hvordan skal dit så se ud”.

  Så derfor: at undlade at tage med Regine på kursus er det samme som at forhindre sig selv i en kæmpe indre- og ydre kærlighedsoplevelse til livet, sig selv og alle de fantastiske muligheder der er for at vokse, lære og leve med større glæde.


  Marianne Dümen,
  Marrem Yachting & Kursus Center
  Hisarönü, Marmaris, Tyrkiet

 • I september 2007 var jeg med Regine Bidstrup og Marianne Dümen på deres kursustogt i Tyrkiet.

  Jeg vil gerne her udtrykke min glæde og taknemmelighed over at jeg var med.

  Først og fremmest lærte jeg nogle gode teknikker og værktøjer i forbindelse med Tanke Felts Terapi (TFT).

  Vi arbejdede med The Secret og Loven Om Tiltrækning på en særdeles kompetent måde.

  Til trods for at jeg selv arbejder som coach og terapeut fik jeg rent fagligt en masse gode ting med mig.

  Selve stedet var perfekt for et kursus, nemlig på et sejlskib i den tyrkiske skærgård med vidunderligt vejr og gode bademuligheder. Maden om bord og opvartningen fra den venlige besætning var helt i top.

  Skibet var skønt med dobbeltkahytter med eget bad og toilet, og masser af dæksplads til undervisning og solbadning.

  En rigtig god ramme at lære i.

  Tak til Regine og Marianne for en fantastisk uge.

   

  Mikael Hoffmann

  Helse- og Business-Coach

 • Jeg var på Supervisions-kursus med Regine 5 gange med start 22. April.

   

  Vi gennemgik de sidste nye teknikker i TFT-regi, og blev coachet personligt og i forhold til vores klienter.

  Vi lærte nogle rigtig gode øvelser, som er lette at bruge og lære fra sig.

  bl. a. Dr. Gay Hendriks ”Elsk dig selv”  og en Projektions-øvelse som er rigtig god, samt en metode til at fjerne “kroge” i hinanden. .

  Vi sluttede af med at se en film om hvor stor indflydelse TFT har på blodbanerne,
  samt en anden film om TFT.
  Ved slutningen af kurset havde jeg en klient som brændende ønskede sig at blive medlem af en kendt organisation.

  Jeg brugte de nye ting som jeg havde lært hos Regine.

  Jeg må sige at det var effektivt.

  Kort fortalt, så blev klienten optaget i organisationen og ringede mig op for at fortælle hvor glad hun var over at behandlingen havde fået hende i en dejlig lykketilstand.

  Venlig hilsen
  Tankefelt Terapeut
  Nancy L.

 • Uddrag af brev til Regine og Nicolai:
  Oversigt…
   
  Næste…
  …Når jeg sidder her i dag, er jeg kommet meget tættere på det jeg er i løbet af det sidste år. Mit ønske om at finde ind til min egen faglige selvrespekt, og at turde stå med den ude i verden er blevet hørt. Jeg kan se frem til et år med alt for meget arbejde, og jeg kan ikke vælge noget fra, for det hele er så spændende… Det har jeg, bl.a. med hjælp fra forskelligt mere eller mindre dårlig terapi, prøvet at finde ind til.

  Det var først i mødet med jer, at jeg virkelig mærkede en forskel. Og jeg synes det er meget særligt, det I kan. Det er ikke kun fordi metoden er god, det er også fordi I er lige præcis dem I er. Tak for, at I er her i verden, det gør den bedre!
  Anine.
  Deltager på kursus

 • Jeg gav slip på det, der gjorde ondt indeni

  Kurset Ubetinget kærlighed har for mig været den blideste og tryggeste måde at nå helt ind og bearbejde det, der gør rigtigt ondt indeni.

  Jeg kunne give slip på det og mærke kærligheden i stedet. 1000 tak til Nicolai og Regine.

  I er fantastiske!

  Christina
  Deltager på kurset Ubetinget kærlighed

 • Super fantastisk tur til Tyrkiet

  Tak Regine fordi du opfordrede mig til at bruge noget af min ferie på denne super fantastiske tur til Tyrkiet.

  Vi skulle beskrive hvad vi gerne ville have ud af turen og mine mål var følgende:

  At jeg har et godt og kærligt forhold til MIG SELV og mærker selvværd.
  At min energi er høj og balanceret på en sund måde.
  Det er trygt og helt naturligt for mig at være livsglad, lykkelig og boble af kærlighed.

  Det er ret fantastisk at opleve den ændring der er sket i mig og i mit liv.
  Jeg kan mærke livsglæden boble i mig og jeg kan se kærligheden i mine øjne.

  Der var faktisk en del mennesker som ” kunne se jeg har fået en kæreste ”.

  Sådan er det vist at indeholde så meget livsglæde.

  Jeg får masser af positiv feedback, både ved personlige møder og via telefonen.

  Min frisør sagde i dag, at hun kunne mærke at mit hår er lykkeligt.

  Jeg kan varmt anbefale enhver som ønsker et bedre forhold til sig selv og andre, at deltage på dette kursus.

  Kærlig hilsen

  Tone Annet B
  Vejle

 • Jeg har lige set på Regines hjemmeside, at der annonceres med Kursus Ferie i den tyrkiske Skærgård igen til september 2008.

  Uh, det sender mine tanker tilbage til september måned i år, hvor jeg var den lykkelige deltager på et lignende kursus/ferieophold med 13 vidunderlige mennesker.

  Kurset blev “styret” med hård, men kærlig og varm hånd af såvel Regine Bidstrup som Marianne Dümen.

  At stå i Kastrup lufthavn tidligt om morgenen sammen med 12 fuldstændig ukendte mennesker, kufferten pakket og forventningerne store, og tænke: “Hvad vil denne uge bringe mig?”

  Programmet var læst op til flere gange.

  Temaet: “Skab dit eget liv” lød jo spændende i sig selv.

  Har jeg været i stand til dét indtil dato, her hvor jeg befinder mig i midten af 50´erne, NEJ……………….!!

  Men, det er vel aldrig for sent at give det et forsøg!

  Lige fra starten var der en utrolig positiv og rar stemning blandt deltagerne.

  Flyturen gik godt og modtagelsen af Marianne Dümen i lufthavnen i Tyrkiet var varm og hjertelig.

  Vi sku´ ud på en længere bustur til havnen, hvor vores skib (bolig for den kommende uge) lå og ventede på os.

  Et pit-stop på vejen ved en vidunderlig restaurant med borde under træerne, og nogle sågar med benene i vand, så vi kunne blive kølet af.

  Ankomst til skibet, der lå for tøjr i Marmaris havn.

  Fantastisk modtagelse af vores crew på 4 mand. Vel installeret i vores luksuriøse kahytter med eget bad til hver kahyt.

  Det skulle dog senere vise sig, at vi kun brugte kahytterne til opbevaring af vores kufferter med indhold.

  Nætterne blev tilbragt på dækket af skibet under et stjernetæppe så smukt, at man måtte knibe sig i armen, for at være sikker på, at det ikke var en drøm.

  Vågne igen til en lyserød/orange opgående sol i horisonten – frisk og udhvilet – omgivet af glade, afslappede, varme mennesker og en fantastisk fred og ro.

  Uhm – kan stadig mærke følelsen indeni.

  Morgenmaden blev indtaget kl. 8.00 på dækket.

  Yderst veltillavet med alt, hvad hjertet kan begære.

  De øvrige måltider var tilberedt med hjerte og sjæl af vores dygtige kok.

  Han kunne simpelthen frembringe mirakler i det lille pantry.

  Ikke bare mad, men dekorativt, kreativt anrettet. En fryd for øjet og senere for ganen.

  Dagene blev tilbragt med undervisning, øvelser, hårdt psykisk arbejde,

  snorkling, svømning, solbadning og masser af gråd, grin og latter.

  Alle sanserne kom i brug.

  Der blev øvet Tanke Felt Terapi, Rebirthing, Visualisering, Meditation, intuitiv maling og energiøvelser.

  Aftenerne blev tilbragt med indtagelse af aftensmad og senere enten undervisning, øvelser eller fælles hygge.

  Lidt fællessang blev der også tid til.

  Mange øvelser fokuserede på, at tiltrække det, vi ønskede mest.

  Mange notater blev skrevet og positiv energi sendt ud. 

  Fik klarhed over, hvad der begrænser os i at få lige netop dét, vi ønsker.

  Hvilke blokeringer, der ligger dybt og spærrer for udvikling og livsglæde. 

  Mit mangeårige kendskab til Regine gjorde, at jeg følte mig utrolig tryg ved, også at give følelserne frit løb. Var i sikre, professionelle hænder.

  Marianne Dümen skulle vise sig at være lige så varm og professionel.

  Et super makkerpar.

  En aften lagde vi til kaj, og der stod Tyrkisk bad/massage på programmet.

  En pragtfuld oplevelse, som enhver burde unde sig selv.

  Opblødning af kroppen i tyrkisk dampbad – af og til overhældt med iskoldt vand.

  Hele kroppen sæbet ind i sæbebobler, skrubbet og masseret.

  Velvære i stor stil.

  Derefter lidt shopping og besøg på en yderst eksklusiv restaurant med lækker mad og hygge.

  Dagene forsvandt hurtigere end jeg havde lyst til.

  Når ankeret var smidt ud i det azurblå lune hav, og badetøjet fundet frem, havde man ikke lyst til at befinde sig nogen andre steder end i bølgen.

  Solens varme stråler kunne ses på de lyserøde kroppe sidst på dagen, men er stadig til at se, som lidt gyldent skær på den ellers vinterhvide krop.

  Jeg har haft en oplevelse for livet. 

  Den uge, jeg tilbragte i den tyrkiske skærgård, har virkelig ændret mit liv.

  Da jeg kom hjem, fik jeg et nyt arbejde, der lige passer til mig og mine kvalifikationer – jeg troede, at jeg skulle på pension…..

  Min økonomi er stabiliseret, fordi jeg tror på, at der er overflod til mig.

  Bruger ikke den samme energi til at tænke på, hvordan jeg skal få pengene til at slå til.

  Jeg har lært, at jeg kan stole trygt på, at de penge, jeg skal bruge, nok skal komme.

  Jeg har mødt en dejlig kæreste, som også holder af mig og ta´r mig, for dén person, jeg er, uden forbehold.

  Mine spærringer i forhold til, om jeg er god nok til at elske, om jeg er for overvældende for en herremodel osv. – har jeg lagt på hylden og nyder nu bare at blive forkælet og holdt af, som den person, jeg er.

  Alt i alt, har min tur været alle pengene værd.

  Har givet mig en tro på, at ting nok skal lykkes, hvis jeg bare tror tilpas meget på det og sender de tanker ud i universet.

  Jeg får den hjælp, jeg beder om.

  Måske ikke lige i dag – men den kommer…..

  Min Tankefelt Terapeut uddannelse har givet mig et skub i dén retning, men denne tur har givet mig resten.

  Jeg vil gerne takke både Marianne og Regine samt de øvrige kursusdeltagere for en uforglemmelig oplevelse, og en hjælp til at tro på, at livet kan være et eventyr, hvis vi bare ønsker det brændende nok.

  Mange varme tanker

  Jette Falste

 • Kære Regine.
   
  Har lige været ude og gå en tur i det smukke, klare efterårsvejr og blev fyldt med glæde og taknemmelighed over at jeg har fået, og får så mange gode oplevelser i mit liv.
  Og så fik jeg lyst til at skrive til dig og sige tak for en helt vidunderlig rejse.Jeg har lært en hel masse og fået så meget god inspiration og energi med hjem. Jeg er vildt glad for, at du og Marianne har skabt muligheden for at kunne få så gode oplevelser. Og fedt at se, at I fortsætter samarbejdet!!! Jeg har allerede anbefalet det til en del af mine kolleger og venner!
   
  Selvom jeg tvivlede, da du sagde, at det kunne være hårdt at komme hjem fra rejsen, havde du ret. Jeg følte mig meget sensitiv og følsom – og alene. Jeg savnede den energi og de mennesker, som jeg havde delt en fantastisk tur med. Heldigvis havde/har jeg mulighed for at snakke med og mødes med Sanne, og det hjalp mig til at holde fast i det, jeg har lært af rejsen. Du er en meget klog kvinde – og det ved du jo sikkert allerede.
   
  Igår var jeg på sund livsstilsmesse i Forum og kiggede lidt på TFT standen. Jeg tænker på, hvilke uddannelser, der er gode for mig at tage, når jeg arbejder og har samtaler med unge mellem 18 og 30 år – mit drømmejob, som jeg er blevet inspireret til at realisere og tiltrække efter jeg kom hjem. Der er ingen grund til at jeg venter, eller tror, at det er noget, der først kan ske om nogle år. TFT er helt sikkert med i mine overvejelser, og jeg nyder at tale om mit kommende job, og derved få inspiration til at undersøge mere.
   
  Det er dejligt at være kvinde, og jeg husker meget tydeligt, da du talte med mig om at tillade mig selv at være en vidunderlig og feminin kvinde! Tak igen!
   
  Pas godt på dig selv!
   
  Knus og kram fra Pernille. 

 • Lige hjemkommet fra en uges ferie i den Tyrkiske skærgård – er stadig “høj” efter en helt igennem fantastisk ferie.

  Sol, et skønt træskib, turkisblåt hav, smukke solopgange, skøn mad og samvær med dejlige mennesker.

  En sol så varm, en stjernehimmel så klar (vi sov for det meste på dækket under åben himmel) fisk grillet af kokken, Tyrkisk bad og massage – ja det er alt sammen ydre rammer der er med til at skabe en god ferie.

  Men det der er indeni disse rammer, har du Regine været med til at udfylde.

  I kraft af din professionelle måde at undervise på, har jeg bare lært så meget om mig selv, om andre mennesker og om livet.

  Vi har grinet, grædt, snakket og også arbejdet dybt koncentreret.

  Du har været der og hjulpet os hver især på en kompetent og omsorgsfuld måde.

  Tak for en fantastisk uge – jeg gemmer minderne i mit hjerte.

  De kærligste hilsner fra
  Ingrid 49 år

 • Jeg er god nok, præcis som jeg er!

  Det jeg synes har været bedst ved kurset er… det hele! Erkendelsen af at alt ved mig er ok – at jeg ikke skal være på en bestemt måde, vise en bestemt side af mig, men at alt er tilladt.
  Sagt på en anden måde: at jeg virkelig mærker min uskyld, og at jeg erkender fra inden i mig, at jeg er god nok præcis som jeg er.

  Jeg oplever Regine og Nicolai som utroligt rummelige mennesker. Den ikke-dømmende atmosfære der skabes samtidig med, at der er en ærlighed og ligefremhed, den er helt fantastisk. Jeg synes, det rykker med den blanding af bl.a. øvelser og åndedrætsterapi, som kurserne rummer.

  Jane, 37 år, gymnasielærer